Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Επιστροφή στις νίκες!

Μια πολύ σημαντική νίκη κατέκτησε σήμερα η ομάδα μας, η οποία επικράτησε με 1-0 της Νίκης Ρέντη, η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα!

Ο ΑΟΑΔ πιστοποίησε για ακόμα μια φορά την αγωνιστική του άνοδο, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο. Το γκολ της αναμέτρησης που έκρινε και τελικά το αποτέλεσμα σημείωσε ο Ledio Shehaj με την συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, με ένα εκπληκτικό σουτ δέκα μέτρα έξω από την περιοχή του εκπληκτικού τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Η ομάδα μας θα μπορούσε να σκοράρει και δεύτερο γκολ, ωστόσο ο Βογιατζής απώλεσε μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος του ματς. Από την μεριά τους οι ερυθρόλευκοι, έχασαν μία πολύ καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, όταν ο Χαϊδεμένος σε τριπλή του προσπάθεια (!) ανέκοψε το γκολ μέσα από την μικρή περιοχή όντας πεσμένος. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο από στημένες φάσεις. Σε μία εξ' αυτών, η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι. Εκπληκτική εμφάνιση από τον τερματοφύλακά τους, ο οποίος στο πρώτο μέρος έβγαλε με καταπληκτικό τρόπο κεφαλιά-σίγουρο γκολ του Τάνκα, ενώ είπε διπλό όχι, σε μοναδικό τετ-α-τετ στον Βογιατζή.

Με την νίκη αυτή ο ΑΟΑΔ πέρασε στην 7η θέση με 15 βαθμούς και πλέον πηγαίνει στο εκτός έδρας ματς με τον ΑΟ Κορυδαλλού, με άλλον αέρα θέλοντας να πιστοποιήσει την αγωνιστική, και όχι μόνο, άνοδό του.  Εκτός από τους τρεις βαθμούς που κρατάει η ομάδα, άξιο αναφοράς είναι το κλίμα και η συμπεριφορά που αλλάζουν αμφότερα προς το καλύτερο...


Έτσι έπαιξε...

Με 4-3-3 αγωνίστηκε η ομάδα με τους Ζελελίδη, Ελευθερίου, Γουνελά και Χαϊδεμένο να αποτελούν την αμυντική γραμμή, από τα δεξιά στα αριστερά. Αμυντικό χαφ έπαιξε ο Shejai, έχοντας δίπλα του τους Κόκα και Τάνκα.

Στην κορυφή της επίθεσης ο... οδοστρωτήρας Μπαρμπαθανάσης, έχοντας στα πλάγιά του, τους ταχύτατους Γεωργίου και Βογιατζή.

Λίγο μετά το γκολ ο Μήτρο έκανε την επανεμφάνισή του μετά τον τραυματισμό του, παίρνοντας την θέση του Τάνκα. Στην συνέχεια ο Μπεκάκος πέρασε στη θέση του κουρασμένου Γεωργίου ενώ οι αλλαγές έκλεισαν με τον Στιβακτά να παίρνει τη θέση του Μπαρμπαθανάση, με τον Γιώργο Τσιριγώτη να θέλει να "κλειδώσει" την σημαντική νίκη, ενισχύοντας την αμυντική του γραμμή.


ΑΟ Αγίου Δημητρίου (Γ. Τσιριγώτης): Χατζησταύρου, Ζελελίδης, Ελευθερίου, Γουνελάς, Χαϊδεμένος, Shehaj, Κόκας, Τάνκα (Μήτρο 62'), Γεωργίου (Μπεκάκος 71'), Βογιατζής, Μπαρμπαθανάσης (Στιβακτάς 80')

Αμάραντος, Μπέκας.


ΥΓ: Με τον αγώνα αυτόν έκλεισε ο πρώτος γύρος με την ομάδα μας να μετρά 5 νίκες και 7 ήττες, τερματίζοντας στην 7η θέση με 15 βαθμούς.
ΥΓ2: Κάθε αγωνιστική που περνάει τα Λιοντάρια αποδεικνύουν γιατί δεν θα υποβιβαστούν... ενώ η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη, με τη ψυχολογία να βρίσκεται στα ύψη.
ΥΓ3: Όποιος υποτιμάει τον ΑΟΑΔ, θα βρίσκεται προ εκπλήξεως...γιατί καλώς ή κακώς η ομάδα δεν είναι αυτή που νομίζουν αρκετοί.
ΥΓ4: Έκλεισε και τυπικά η τρίτη μεταγραφή της ομάδας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου