Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Σημαντική νίκη αν και αναποτελεσματικοί...

Μεγάλη, σε σημασία, νίκη κατέκτησε σήμερα η ομάδα μας επικρατώντας εκτός έδρας του Κένταυρου στο γήπεδο του Ρέντη, με 1-0.

Το γκολ του ΑΟΑΔ σημείωσε ο Μήτρο, με έξοχο σουτ έξω από την περιοχή, στο δέκατο λεπτό!

Στην συνέχεια η ομάδα μας προσπάθησε να αυξήσει τη διαφορά στο σκορ, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Τρεις φορές η άμυνα των γηπεδούχων απομάκρυνε πάνω στη γραμμή κεφαλιές του Χατζάκη, ενώ στο δεύτερο μέρος ο Μπαρμπαθανάσης σπατάλησε 5-6 χαμένα τετ-α-τετ, με τον τερματοφύλακα Μπετενιώτη, να λέει όχι στα περισσότερα από αυτά...

Στο 40' έγινε η φάση που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες του ματς. Ο Τάνκα έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον αντίπαλό του, ο οποίος στην συνέχεια τον απώθησε με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Αποβλήθηκαν αμφότεροι, ενώ την κόκκινη κάρτα δέχθηκαν επίσης και ο τερματοφύλακας, Κελεμίδης, μαζί με παίκτη του Κένταυρου οι οποίοι... τα είπαν σε έντονο τόνο!

Στο δεύτερο μέρος, λίγο πριν το τέλος ο Κένταυρος έμεινε με 8 παίκτες λόγω αποβολής με δέυτερη κίτρινη. Η ομάδα μας δεν μπόρεσε να μετουσιώσει το αριθμητικό της πλεονέκτημα σε κάτι καλύτερο και λίγο έλειψε να έρθει το σοκ στις καθυστερήσεις όταν ο ψυχωμένος Κένταυρος έχασε την μοναδική του ευκαιρία στο ματς, με τον Χατζησταύρου να δηλώνει παρών στην κρίσιμη στιγμή.

ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:

Χατζησταύρου, Γεωργίου, Ζελελίδης, Θεοδωράτος, Γουνελάς, Τάνκα, Ελευθερίου, Κόκας (85' Στιβακτάς), Μπαρμπαθανάσης, Μήτρο (75' Κουντούρης), Χατζάκης (75' Μπεκάκος)

Αμάραντος, Κελεμίδης, Μαστρογιαννόπυλος, Αλιάι.

Με δύο βασικές απουσίες παρατάχθηκε η ομάδα μας, αφού Σεχάι και Χαϊδεμένος δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν. Ο Χαϊδεμένος από εβδομάδα μπαίνει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου