Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Απίστευτη κίνηση της διοίκησης...

Όπως ανακοινώθηκε από τους Γιάννη Τζανίνη, Γιώργο Τσιριγώτη και στην συνέχεια από τον πρόεδρο των Λιονταριών, Ανδρέα Στρατή, η διοίκηση στο πλαίσιο της κοπής της πίτας θα αποζημιώσει εν μέρει τους ποδοσφαιριστές για αυτά που τους εκλάπησαν την Κυριακή στον εκτός έδρας αγώνα με τον Κορυδαλλό.

Όπως είναι λογικό, δεν μπορεί να γίνει πλήρης κάλυψη όλων αυτών που εκλάπησαν, αφού μιλάμε για ποσό κοντά στις 3.000-4.000 ευρώ, ωστόσο μόνο και μόνο η κίνηση υποδηλώνει πολλά για τις αξίες και τα ιδανικά των ανθρώπων που βρίσκονται στον σύλλογο.

Μια κλοπή που κανείς δεν πήρε την ευθύνη και η διοίκηση του ΑΟΑΔ θα προσπαθήσει να δώσει ένα μικρό αντίτιμο στο κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά. Στα πλαίσια αυτής της κίνησης, ο Δημήτρης Χαϊδεμένος, του οποίου εκλάπη ρολόι συναισθηματικής και όχι μόνο αξίας, ζήτησε να εξαιρεθεί από αυτή τη διαδικασία και το μερίδιό του, να μοιραστεί στους νέους ποδοσφαιριστές της ομάδας...

Είπαμε φτωχή ομάδα, πλούσια σε ήθος και αξίες.... Αυτός είναι ο ΑΟΑΔ, αυτή είναι η οικογένεια που μιλάμε και διατυμπανίζουμε όλα αυτά τα χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου