Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Λαμπρή και ξεχωριστή βραδιά

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η χθεσινή βραδιά στην οποία εκτός από την κοπή της πίτας έγιναν τρεις βραβεύσεις, ενώ το πλέον ευχάριστο γεγονός ήταν ότι τα γραφεία ήταν γεμάτα από κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα βραβεύτηκαν ο πρόεδρος του Φοίνικα Αγίας Σοφίας, Βαγγέλης Περάμαντζης, το μέλος της Πειραϊκής διαιτησίας, Γιάννης Καραπιδάκης και η αθλήτρια του ΑΟ Πειραιά, Έλενα Παπαδημητρίου.

Το παρών έδωσαν και οι Μπρατσώλης, Στούκας, Λαπατάς από την επίσημη ΕΠΣΠ ενώ εκτός από τους ποδοσφαιριστές τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Αγίου Δημητρίου στα γραφεία βρέθηκαν η γυναικεία ομάδα του ΑΟ Πειραιά καθώς επίσης και αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας (Αθανασιάδης, Κατσάνος, Σπατιώτης, Κοντραφούρης, Αυγουλέας μεταξύ άλλων).

Το φλουρί κέρδισε ο Βασίλης Τσαβαρής, ο οποίος μαζί με τον πρόεδρο Ανδρέα Στρατή και τον γενικό αρχηγό Γιάννη Τζανίνη "παρουσίασαν" το μεγαλύτερο κομμάτι της εκδήλωσης.

Τα εγκωμιαστικά σχόλια για την ομάδα μας, έδιναν και έπαιρναν από τον πρόεδρο της ΕΠΣΠ μέχρι τον τελευταίο ποδοσφαιριστή. Ο πρόεδρος του Φοίνικα μάλιστα δεσμέυτηκε ότι θα προσφέρει δώρο μια εμφάνιση για την τιμή που του έγινε, με αποτέλεσμα να καταχειροκροτηθεί από τον κόσμο.

Όλοι μίλησαν για το οικογενειακό κλίμα που πηγάζει από αυτήν την ομάδα και έδωσαν μεγάλη σημασία στο νέο ξεκίνημα που έχει πραγματοποίησει ο σύλλογος εδώ και δύο μήνες...

Την στιγμή που ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Τσιριγώτης, ανακοίνωσε την πρόθεση της διοίκησης να αποζημιώσει εν μέρει τους ποδοσφαιριστές της για όσα εκλάπησαν, εκτός από το ζεστό χειροκρότημα πήρε και τα καλύτερα λόγια από τον πρόεδρο της ΕΠΣΠ μιλώντας για έναν άνθρωπο με ήθος και αξιοπρέπεια. Με ταλέντο και μεγάλη όρεξη να συμπληρώσω εγώ...

Αύριο αναμένεται να διεξαχθεί το φιλικό ανάμεσα σε ανδρική ομάδα και ομάδα παλαιμάχων, ενώ από την ΄Τρίτη η ομάδα ξεκινά τη προετοιμασία της για τον πολύ κρίσιμο αγώνα κόντρα στον Κένταυρο...


ΥΓ: Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν ή προσέφεραν για να γίνει η χθεσινή βραδιά. Τους έχουμε αναφέρει πολλές φορές.
ΥΓ2: Τα έχουμε ξανά πει πολλάκις...ότι δημιουργείται κάτι απίστευτο εδώ και λίγο καιρό! Το στηρίζουμε απόλυτα και ξεκάθαρα.
ΥΓ3: Ιδιαίτερα ευχάριστο το γεγονός ότι βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας, παλιοί παίκτες. Το επιχείρημα αυτό το έχει αναλάβει ο Γιάννης Τζανίνης, ο οποίος ενεργεί σε όλα τα μέτωπα, με την πλήρη στήριξη των ισχυρών ανδρών του συλλόγου, Ανδρέα Στρατή και Βασίλη Τσαβαρή.
ΥΓ4: Από τον Γιάννη τον Φασιλή (Λαλίκ) μέχρι τον τελευταίο παίκτη της ομάδας, ο σύλλογος βγάζει ένα ευχάριστο κλίμα! Από την στιγμή που έχουν μπει οι γερές βάσεις ο ΑΟΑΔ βλέπει το μέλλον με αισιοδοξία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου