Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Γουνελάς: "Καλώς ήρθες πίσω "αδελφέ", επιτέλους θα χαρούμε μια υγειή, οργανωμένη και καλά δομημένη ομάδα"







Ένας εκ των αρχηγών του Αγίου Δημητρίου και φυσικός ηγέτης της ομάδας, Αριστείδης Γουνελάς, θέλησε να κάνει την παράκατω δήλωση για την επιστροφή του συμπαίκτη μας, Σάββα Ρουσσόπουλο:

"Από εδώ πάλι οφείλω να επανορθώσω.

Κάποτε από αυτό εδώ το βήμα, κατέκρινα δημόσια την απόφασή σου να φύγεις από την ομάδας μας! Δεν το έκανα από κακία, αλλά από πικρία! Πικρία γιατί τη χρονική στιγμή που διάλεξες να το κάνεις και που θα μας άφηνες μόνους να δώσουμε το δύσκολο αγώνα για την παραμονή.

Απογοήτευση γιατί σε θεωρώ στρατιώτη και οι στρατιώτες είναι οι πρώτοι που πέφτουν στην μάχη... Στενοχώρια γιατί με άφησες μόνο!

Και βέβαια είχες το δικαίωμα να αναζητήσεις νέο κίνητρο, αλλά όχι τότε! Ευτυχώς για εμάς, στην ομάδα που πήγες δεν εκτιμήθηκες όσο έπρεπε, με αποτέλεσμα να σ' έχουμε πάλι μαζί!

Το ξέρω ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της καρδιάς σου παρέμεινε σε μας δεν και έφυγε ποτέ. Μου απέδειξες έμπρακτα, πόσο αγαπάς αυτήν την ομάδα, με όλα όσα έκανες για αυτήν σε άνα τόσο δύσκολο για σένα καλοκαίρι.

Δεν επιδίωξες προσωπικό όφελος, σε αντίθεση με άλλους, παρά μόνο το καλό του ΑΟΑΔ. Έκλεισες τ'αυτιά σου στις σειρήνες άλλων ομάδων, ώστε να χαρούμε επιτέλους μια υγειή, οργανωμένη και καλά δομημένη ομάδα.... και να αγωνιστούμε παρέα τα τελευταία μας ποδοσφαιρικά χρόνια.

Σε ευχαριστώ που μου έδωσες ξανά κίνητρο! Μας έλειψες!

Μακάρι να μείνει και ο "αδελφός" Σάκης... Εύχομαι να συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε!"

Αριστείδης Γουνελάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου