Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

"Διπλό" με κατάθεση ψυχής!

Η νίκη του Σαββάτου κόντρα στο Νέο Ικόνιο μας θύμισε το λόγο που η ομάδα μας, πήρε το προσωνύμιο "Λιοντάρια". Με την πλάτη στον τοίχο, γνωρίζοντας ότι με στραβοπάτημα, ο ΑΟΑΔ θα μπλέξει για τα καλά... οι παίκτες του Γιώργου Τσιριγώτη, χωρίς να πραγματοποιήσουν "θεαματική" εμφάνιση, έφυγαν νικητές από το Πέραμα με 2-1, σε ένα πολύ κρίσιμο για την συνέχεια, εκτός έδρας τρίποντο.

Η ομάδα μας δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα, παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας. Ο ΑΟΑΔ ήταν αυτός που έχανε κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ και το κατάφερε όταν ο Μπαρμπαθανάσης πήρε την ασίστ από φάουλ του κορυφαίου της αναμέτρησης, Ελευθερίου, και με κεφαλιά οβίδα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή έγραψε το 0-1.

Στην επανάληψη η ομάδα μας ευτύχησε να κάνει το 0-2 στο 60' με υπέροχη λόμπα του Μήτρο, ο οποίος είδε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων εκτός τέρματος... και δεν το συγχώρησε. Λίγα λεπτά αργότερα, από ανύπαρκτο φάουλ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2 μετά από φάση διαρκείας.

Στο 70' ο Σεχάϊ δέχτηκε (σωστά) τη δεύτερη κίτρινη κάρτα με την ομάδα μας από το σημείο αυτό και μετά να καταθέτει πραγματικ;a τη ψυχή της, για να φύγει με το βαρυσήμαντο διπλό. Λίγα λεπτά αργότερα, ο ΑΟΑΔ έμεινε με 9 αφού ο Γουνελάς αποβλήθηκε για αψιμαχία με αντίπαλό του, ο οποίος αποβλήθηκε και αυτός με την σειρά του. Οι τελευταίες στιγμές του αγώνα, ήταν δραματικές με τα Λιοντάρια να μην μασάνε... και να φεύγουν νικητές από μία έδρα πολύ δύσκολη νικώντας μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα.

Στο 97' της αναμέτρησης όταν ο διαιτητής σφύριξε την λήξη του αγώνα, οι παίκτες του Αγίου Δημητρίου έγιναν ένα κουβάρι, βγάζοντας από μέσα τους, όλο το άγχος που υπήρχε μέσα στην εβδομάδα.

ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Γ. Τσιριγώτης): Χατησταύρου, Γεωργίου, Αμάραντος, Ζελελίδης, Ελευθερίου, Σεχάϊ, Γουνελάς, Χαϊδεμένος, Μπαρμπαθανάσης (83' Στιβακτάς), Μήτρο (90+2' Τάνκα), Χατζάκης (90+1' Μπεκάκος)

Κελεμίδης, Τζανίνης.

 
Φωτό του αγώνα από το sportactive.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου