Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Η καταιγίδα κρύφτηκε... ώρα να απολαύσουμε τον ήλιο!




Με τεράστια χαρά διάβασα πριν από λίγο την επίσημη ανακοίνωση της ομάδας μας, για την νέα διοίκηση.

Προτού αναφερθώ διεξοδικά στην νέα, γεμάτη όνειρα και φιλοδοξίες αλλά ταυτόχρονα ανηφορική και δύσκολη, προσπάθεια, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια, όλους όσους βοήθησαν με την παρουσία τους αυτά τα χρόνια τον Άγιο Δημήτριο.

Η ομάδα πριν αρκετά χρόνια βρέθηκε πολύ κοντά στην πλήρη διάλυση, ωστόσο βρέθηκαν άτομα τα οποία μπήκαν μπροστά και κράτησαν το ιστορικό σωματείο μας στην επιφάνεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Αντώνη Κοντραφούρη (ποδοσφαιριστή της ομάδας τότε), Βασίλη Τσαβαρή (επί σειρά ετών προπονητής της ομάδας, με τον οποίον ανέβηκε και κατηγορία μετά από πολλά έτη), Γιάννη Φασιλή (ο οποίος ήταν παρών συνέχεια) και σε ΟΛΟΥΣ όσους βοήθησαν οικονομικά και όχι μόνο, τον ΑΟΑΔ μας.

Νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες με κοινό παρανομαστή: την αγάπη για την ομάδα


Η νέα διοίκηση συγκροτείται κατά βάση από ανθρώπους, οι οποίοι είχαν στενή επαφή με τον Άγιο Δημήτριο.

Οι περισσότεροι εξ' αυτών είχαν φορέσει τη φανέλα του συλλόγου (ζώντας με το καλύτερο τρόπο... την "περηφάνια" να φοράς τη φανέλα του Αγίου Δημητρίου, ενώ ορισμένοι υπηρέτησαν την ομάδα και από άλλα πόστα (της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας).

Πρόεδρος αναλαμβάνει ο Γιάννης Τζανίνης, ο άνθρωπος που μαζί με τον γενικό γραμματέα, Γιώργο Τσιριγώτη ξεκίνησαν την προσπάθεια για την ανασύνταξη και την πλήρη "εκμοντερνοποιήση", να μου επιτραπεί αυτός ο μη δόκιμος όρος, της ομάδας μας.

Το όραμα που έχουν για τον Άγιο Δημήτριο είναι τεράστιο, περιλαμβάνοντας στοιχεία, ιδέες και πρωτοβουλίες που θα εκπλήξουν ευχάριστα όλο τον υγιή, φίλαθλο κόσμο, του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Σε συζητήσεις επί συζητήσεων, γνωρίζουμε όλοι, ότι όλο αυτό το project απαιτεί δουλειά, μεράκι και σπατάλη αρκετού χρόνου (ξέχωρα από τα χρήματα), για να μπορέσει να τεθεί εις πέρας.

Μαζί τους άνθρωποι, όπως ο Λευτέρης Λαβούτας, ο Βασίλης Αθανασιάδης και ο Γρηγόρης Χολέβας, οι οποίοι αγωνίστηκαν με τη φανέλα της ομάδας μας και ξέρουν από πρώτο χέρι το κλίμα και το τι πραγματικά χρειάζεται ο σύλλογος για να εκτοξευθεί.

Χαιρετίζω όλα τα καινούρια μέλη της ομάδας στο ΔΣ, τους Ηλία Γραμματικό, Ηλία Παραλή, Νίκο Τσίγκα, Γιάννη Ρίγο.

Να είναι σίγουροι και αυτοί ότι όλοι μαζί με συλλογική προσπάθεια θα φτάσουμε την ομάδα εκεί που ονειρευόμαστε.


Οι Κυρίες της Παρέας

Είπαμε, η ομάδα αλλάζει επίπεδο, παντού.

Στο νέο συμβούλιο υπάρχει παρουσία και του γυναικείου φύλλου με δύο υπέροχες, έξυπνες και αποδεκτές από όλους, ΚΥΡΙΕΣ.

Και το γράφω με μεγάλα γράμματα γιατί όντως πρόκειται για ΚΥΡΙΕΣ.

Καμία σχέση με ότι πιθανόν να πηγαίνει το μυαλό κάποιου για την σχέση Ποδόσφαιρο-Γυναίκα.

Σιδεροκέφαλες λοιπόν Μάχη και Νίνα!


Last but not least

Παίρνω μια αγαπημένη αγγλική έκφραση για να τονίσω την σημασία και την αξία του Ανδρέα Στρατή.

Ο "ιστορικός" ηγέτης του συλλόγου παραμένει κοντά στην ομάδα και με την εμπειρία του θα βοηθήσει να γίνουν πραγματικότητα όλα όσα έχουν τεθεί ως στόχοι.

Η "προεδράρα", όπως τον αποκαλώ, πήρε μια δύσκολη και σπουδαία απόφαση το φετινό καλοκαίρι: να παραδώσει τα σκήπτρα σε νεότερους ανθρώπους, να τρέξουν... την ομάδα ενώ παράλληλα με την παρουσία του, επιβεβαιώνει τη δυναμική του συλλογικού τρόπου δράσης...

Παντελής Κόκκαλης και Γιάννης Φασιλής, δύο άνθρωποι που έχουν τρέξει πάρα πολύ αυτά τα χρόνια, θα είναι παρόντες και στην νέα προσπάθεια...


ΥΓ1: Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να γράψω για τους στόχους της νέας διοίκησης... που απλά πρέπει να περιμένουμε τις ανακοινώσεις!
ΥΓ2: Αυτά που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν, είναι πέρα από τη φαντασία του καθένα.
ΥΓ3: Ο Άγιος Δημήτριος από εδώ και στο εξής θα είναι παράδειγμα προς μίμηση...
ΥΓ4: Ευχαριστώ όλους όσους, έβαλαν νερό στο κρασί τους... για να δημιουργηθεί αυτό το παρεάκι.
ΥΓ5: Εκπροσωπώντας μια μεγάλη μερίδα συμπαικτών μου, ξέρετε ότι όλοι σας έχετε την στήριξή μας.
ΥΓ6: Ένα μεγάλο μπράβο στον Γιώργο Τσιριγώτη, ο οποίος αποτελεί τον κύριο εμπνευστή των ωραίων ιδεών... και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον Γιάννη Τζανίνη, ο οποίος έχει όλες τις προϋποθέσεις... να γίνει ο διαχρονικός και μόνιμος ηγέτης της ομάδας που αγαπάμε.

Του Γ. Στιβακτά (αρχηγός και επί 12 συνεχόμενα έτη, ποδοσφαιριστής της ομάδας)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου